Kollektivt bredband - OBS!

Styrelsen jobbar för att få klart alla detaljer gällande det kollektiva bredbandet och vi vill återigen påminna om följande:

Alla
Föläng inga avtal, teckna inte nya avtal och se över era avtalsperioder. Vårt mål är att kunna levera det nya bredbandet i september, men kan både bli tidigare och senare.

ComHem
...att ni som har ComHem kan säga upp detta redan nu och gå över till ViaEuropa under tiden som vi förhandlar det sista. Vill ni inte säga upp dubbelkolla era avtalsperioder så ni slipper dubbla avgifter för bredband när vi väl går över.

ViaEuropa
...detta uttag kommer vi använda för det nya kollektiva bredbandet och när vi går över till det kollektiva släcks detta ner för att ersättas med det nya vilken innebär att befintliga avtal i detta system sägs upp automatiskt eftersom de inte kan leverera. Dock så kan bolagen kräva tillbaka routrat m.m.

 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter

Etikettmoln