Information projekt asfaltering - till garageinehavare G3

Asfaltering Garagetak -G 3
 
Vecka 39, mån- fre, kommer vi asfaltera om garagetaket på G3, Serenadgatan 19. Detta kan medföra att det trillar smuts från taket på grund av vibrationerna från anläggningsmaskinerna. Vill du inte riskera skador på din bil ber vi dig att dagtid inte parkera i garaget. Skador pga nedfallande smuts ersätts ej. Vid behov kan ni parkera  längst Munkhättegatan dagtid.  
För boende som hyr p-plats på G 3 detta innebär att det inte går att parkera på garagetaket under den veckan, i stället hänvisas du med parkeringsplats till parkering på Munkhättegatan.
 
 Arbetet kommer påbörjas under tisdagen den 26/9, asfaltering planeras genomföras den 28/9 och målning av p-platser den 29/9. Vid goda förhållanden kan arbetet kunna färdigställas tidigare, men vi ber er att ej parkera på din vanliga plats innan fredag kväll.
 
Entreprenör: Svevia
 
Vid frågor, vänligen vänd er till förvaltare eller styrelse.
 
Med vänlig hälsning
Riksbyggen
 
På uppdrag av brf Malmöhus 22s styrelse

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter