Till medlemmar i Brf Malmöhus 22

Det närmar sig garantibesiktning av era fastigheter från fasad och fönsterbytes entreprenaden. Den här besiktningen är tvungen att genomföras innan garantitidens utgång som är 2021-03-30.
Till vår hjälp kommer vi att filma fasaderna med hjälp av en drönare och det kommer att göras från tisdag 9/3 och framåt beroende på hur vindarna ligger. Har ni frågor om detta så går det bra att ta nedan kontakt så svarar jag på bästa sätt.
 
Inför garantibesiktningen så kommer vi besöka era lägenheter för uppföljning av fel som ej blivit hanterade samt nya uppkomna synpunkter från er medlemmar som framträtt nu under garantitiden. Separat brev skickas till er via postfacken med närmare information.
 
Kontakt Riksbyggen är Ricardo Carreno och nås lättast på e-post.
ricardo.carreno@riksbyggen.se
 
Med vänlig hälsning
Riksbyggen / Brf Malmöhus 22

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter