Till medlemmar i Brf Malmöhus 22

Nu har vi haft syn av inne i lägenheterna inför dem kommande garantibesiktningen som sker i föreningens samtliga byggnader måndag 29/3 samt tisdag 30/3. Synen som gjorts av Riksbyggen personal den senaste veckan ligger som ett underlag till besiktningen vilket medför att där det fanns anmärkningar så behöver vi nu ge formella besiktningsmän tillträde för att bedöma om det är fel eller ej. Några av er medlemmar har fått den här informationen men tyvärr inte alla. Hoppas att ni har stor förståelse för det här korta varslet om besiktningsdag men på grund av rådande omständigheter mellan Riksbyggen och NCC så har vi tyvärr fått ställa om i vår egen planering. Det är väldigt viktigt att besiktningsmännen blir insläppta i de lägenheter som vet med sig att man har anmärkningar. Ni som anser och vet med er att ni inte har några fel utöver spaltventilen/ventilationen i fönstren kan bortse från det här brevet.
Det är tyvärr så att vi inte kan säga när vi kan komma till just er lägenhet men vi ska göra vårt bästa med att försöka anpassa oss och prioritera planerade besök så gott det går. OM ni önskar ett planerat besök så vänligen SKRIV till Ricardo Carreno enligt nedan och inte ringa via felanmälan eller fastighetsskötare för de kan inte hjälpa er. Till besöket behöver ni inte flytta på några möbler men gärna att fönsterbänkar är fria då vi vill kolla öppning/stängningsfunktioner på fönster/fönsterdörr.
 
På grund av covid-19 är vi extra försiktiga!

För allas trygghet undviker vi fysisk kontakt och håller avstånd. Detta gör vi av omtanke för både dig/er som kund och för våra medarbetares hälsa.
Om du/ni känner minsta Corona liknande symtom, som lindriga (hosta, feber, halsont) så ber vi dig att snarast kontakta Ricardo Carreno (nedan) så att vi kan planera om vårt arbete för just din lägenhet.
Givetvis följer Riksbyggens medarbetare myndigheternas riktlinjer och är inte på jobbet om vi känner minsta symtom eller är sjuka. Vi kommer noga med vår handhygien.
Kontakt Riksbyggen är Ricardo Carreno och nås lättast på e-post.
ricardo.carreno@riksbyggen.se
 
Med vänlig hälsning
Riksbyggen / Brf Malmöhus 22
 
 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter