Till medlemmar i Brf Malmöhus 22

Som ni har blivit informerade via trappanslag så är det nu dags att börja med fas 1. Det här besöket kommer att fokusera på att stämma av att gamla besiktningsanmärkningar är åtgärdade eller ej. Samt ta upp nya uppkomna synpunkter från er medlemmar som framträtt nu under garantitiden.
Beklagar den korta framförhållningen men vi gör ett försök med att komma till er redan nu på fredag den 26/3 då kalendern öppnade för ett platsbesök med kort varsel. Själva besöket bedöms ta cirka 5-10min beroende på omfattning av noteringar. Vi är tacksamma om vi kan komma in i så många lägenheter som möjligt så det här är ett bonusbesök. Vänligen kontakta Ricardo om frågor och inte mina kollegor på området som ändå inte kan ge er svar.
Det är jättesvårt att säga exakt vilken tid vi kommer till just er lägenhet men vi börjar från Serenadgatan 1-12, så cirka udda trapphus 1-11 fram till 10:00 och jämna trapphus 2-12 fram till lunch.
Det hade varit ypperligt om ni kunde vara hemma den här dagen eller er lämna nyckel på vårt platskontor så hanterar vi nyckeln själva.
Till besöket behöver ni inte flytta på några möbler men gärna att fönsterbänkar är fria då vi vill kolla öppning/stängningsfunktioner på fönster/fönsterdörr.
 
På grund av covid-19 är vi extra försiktiga!

För allas trygghet undviker vi fysisk kontakt och håller avstånd. Detta gör vi av omtanke för både dig/er som kund och för våra medarbetares hälsa.
Om du/ni känner minsta Corona liknande symtom, som lindriga (hosta, feber, halsont) så ber vi dig att snarast kontakta Ricardo Carreno (nedan) så att vi kan planera om vårt arbete för just din lägenhet.
Givetvis följer Riksbyggens medarbetare myndigheternas riktlinjer och är inte på jobbet om vi känner minsta symtom eller är sjuka. Vi kommer naturligtvis bara att gå in din/er lägenheter med personer som känner sig friska och vi är noga med vår handhygien.
Kontakt Riksbyggen är Ricardo Carreno och nås lättast på e-post.
ricardo.carreno@riksbyggen.se
 
Med vänlig hälsning
Riksbyggen / Brf Malmöhus 22
 
Plats för egna anteckningar till oss, vänligen skriv telefonnummer om ni vill att vi kontaktar er. Det går bra att ta en bild och skicka till ricardo.carreno@riksbyggen.se eller lämna in lappen på vårt platskontor. Tack!
 
 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter