STOPP
VIKTIGT ATT NI MEDLEMMAR OCH BOENDE LÄSER DETTA DÅ DET GÄLLER ERA PENGAR

Från den 1 januari 2022
Har styrelsen beslutat att nedan service upphör
på grund av för höga kostnader
 
Fastighetsskötarna kommer inte längre utföra arbete vad det gäller blandare i badrum, gästtoalett, kök och toalettstolar men gör ändå en felanmälan så fastighetsskötarna kommer och ser vad det är för problem.
 
Den enskilde medlemmen/boende ansvarar själv för att ta in entreprenör för att utföra dessa arbeten. Kostnaden får medlemmen/boende själv stå för.
 
Det står inget i våra stadgar utan det har varit en extra service för medlemmar/boende men på grund av för höga kostnader så har styrelsen beslutat att denna service från föreningen kommer inte längre kunna utföras utan upphör den 31 december 2021.
 
Vänlig hälsning
Styrelsen
Brf Malmöhus 22

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter