Riksbyggen informerar GÄLLANDE FÖNSTER, FÖNSTERDÖRRAR OCH FASADER 

Nedan följer kompletterande informationen som är bra att veta när det är dags för Sydsverige att besöka just din/er lägenhet.

 Nyckelhantering:
Om ni inte har möjlighet att vara hemma vid den aviserade tidpunkten för avhjälpandet måste ni lämna in er nyckel till Sydsverige.
Det är viktigt att ni har med er legitimation vid både inlämning och upphämtning av nyckel. Detta för att säkerställa att nyckeln lämnas ut till rätt person. Om det av någon anledning inte är samma person som lämnar in nyckeln som hämtar ut nyckeln är det viktigt att ni meddelar detta till Sydsverige vid nyckelkvitteringen.

Undanplockning vid fönster
För att Sydsverige ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt och då vi är rädda om era saker är det viktigt att ni tar undan gardiner, växter och övriga saker från fönsterna. Det ska vara fri arbetsyta en meter framför fönsterna.

 Vikten av att komma in i alla lägenheter
Som vi nämnt tidigare så kommer alla spaltventiler i fönsterna att bytas ut mot nya. Syftet med att byta dessa är att skapa ett behagligt inomhusklimat. Om vi inte kan byta spaltventilerna i alla lägenheter påverkar det hela husets inomhusklimat negativt. Det är därför av största vikt att vi får tillträde till allas lägenheter.
Får vi inte tillträde till lägenheterna så kommer vi ta hjälp av styrelsen och kronofogden för tillträde och du som medlem kommer att debiteras 5000 SEK.

Legitimering utav personal
Samtlig personal som kommer till er lägenhet skall bära företagskläder med företagsnamn Sydsverige Entreprenad AB samt att de skall uppvisa ID-06 legitimation.

Vid frågor kontakta gärna: m22@sydsverige.se

Vänliga hälsningar, Riksbyggen & Sydsverige Entreprenad AB

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter