Riksbyggen informerar GÄLLANDE FÖNSTER, FÖNSTERDÖRRAR OCH FASADER Malmö 2023-03-15

Till dig som bor i höghusen på Serenadgatan Fotografering med drönare kommer att ske i ert bostadsområde. Arbetet är planerat att utföras dagtid och beräknas pågå en till två dagar. Beroende på väder och vind så genomförs flygningen någon av följande dagar: 23, 24, 27 och 28 mars. Varför fotograferar man i området? Då det finns skador noterade på höghusens fasader behöver vi bedöma omfattningen av dessa. I samband med detta gör vi även en generell översyn av fasaderna. Får jag ställa frågor till piloten? Att flyga drönare kräver stor koncentration och vi ber er respektera pilotens arbete. Har ni frågor får ni gärna vända er till undertecknad. Kan det hända att jag kommer med på bild? Vi kommer i första hand att undvika att få med människor på bild. Skulle detta ändå ske kommer dessa att suddas på bilderna som lagras. Vänliga hälsningar, Riksbyggen Emma Toivonen emma.toivonen@riksbyggen.se

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter